Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies και αναλυτικά στοιχεία για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Δείτε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου (συμβατά με GDPR).Συνεχίζοντας, δίνεται άδεια στον ιστότοπο να αποθηκεύσει δεδομένα στη συσκευή σας.

   

    Η 'Ανοιξιs ΕΤΕ ιδρύθηκε το 2006 με τη νομική μορφή (ετερρόρυθμος εταιρία) που υφίσταται  μέχρι και σήμερα. Οι κύριοι ιδιοκτήτες της είναι οι Χαρισμαίδης Κοσμάς και Κομπογιαννόπουλος Αθανάσιος , αμφότεροι με σπουδές στο αντικείμενο του πολιτικού μηχανικού. Η έδρα της βρίσκεται στη Λάρισα και από τις αρχές του 2015 στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της επί της οδού Παπαναστασίου 86 στο κέντρο της πόλης.

 

 

    Σκοπός η μελέτη και κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Η στελέχωσή της, πλην των ιδιοκτητών, έχει γίνει και με άλλους μηχανικούς ώστε να αναπτυχθεί σε ευρύτερη γκάμα εργασιών τόσο πολιτικού όσο και μηχανολόγου μηχανικού. Επίσης έχει επεκταθεί σε εμπορικές δραστηριότητες και εξειδικευμένα αντικείμενα εργασιών (φωτοβολταικά, πασσαλομπήξεις, τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις χώρων στάθμευσης - οδών κ.α.).

 

Έχοντας μια αδιάλειπτη  παρουσία και δραστηριότητα για μια 10ετία,  με τζίρους που είναι κατά κανόνα  αυξανόμενοι η 'Ανοιξιs ΕΤΕ έχει εξοπλισμό, (επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά, μηχανήματα έργων, εργαλεία κ.α.), που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται ώστε να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της. Επίσης στις αρχές του 2015 απέκτησε και μεταφέρθηκε στα ιδιόκτητα σύγχρονα πολυτελή γραφεία της.

 

 

 

 

 

Παπαναστασίου 86, 41222 - Λάρισα 

t.&f.: +302410672804 m.: +306974071294

info@anoixis-ete.gr